Daktimmerwerken

Daktimmerwerken

Welkom bij Cambara, uw bouwpartner met inzicht, kennis en ervaring.

Daktimmerwerken voor woningen

Een dak moet uw woning beschermen tegen alle weersomstandigheden. Een schrijnwerker die het accent legt op kwaliteit is dus geen overbodige luxe. Bij ons bent u alvast aan het juiste adres, want de daken van Cambara kunnen tegen een stevig stootje. Onze vakmannen werken met de juiste knowhow en duurzame houtsoorten aan uw regen- en windicht dak. Ook daken met complexe afmetingen, vormen en constructies doen wij graag, want we gaan geen enkele uitdaging uit de weg. 

Wij verzamelen al ons vakmanschap letterlijk en figuurlijk onder één dak om de beste oplossingen te presenteren aan architecten en particulieren. 

Waar Cambara u zeker mee kan helpen:

  • Houten dakconstructies woningen
  • Daktimmerwerken nieuwbouw en renovatie 
  • Complexe en traditionele daken
  • Hellende daken, platte daken en gebogen daken
  • Huis bouwen in houtskelet 

Wilt u bijbouwen? Geen enkel probleem, want wij laten de bestaande en nieuwe dakstructuren verfijnd in mekaar overgaan.

Voorbereiding, bouw en afwerking met een surplus

Bij Cambara start alles met een goede voorbereiding van uw project. Op het afgesproken tijdstip komen we ter plaatse om het dak te assembleren en dakvensters zonder probleem te integreren. Ervaren dakwerkers voeren alle werkzaamheden uit met oog voor detail en veiligheidsmaatregelen zodat wij een exclusieve afwerking van uw project kunnen beloven. Heeft u na oplevering nog vragen? Een uitstekende naservice krijgt u er gratis bovenop. 

Wilt u een nieuw dak laten leggen?
Dakwerkers gezocht?
Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x